Dovit DIP-150 gr

1 hodnotenie
 

Namáčacie dipy rýchlo sa stali obľúbeným a čoraz častejšie používaným produktom medzi rybármi aj u nás.

Dostupnosť Zvoľte variant Skladom (2 ks) Skladom (2 ks) Skladom (1 ks) Skladom (1 ks) Skladom (3 ks) Skladom (4 ks) Skladom (3 ks) Skladom (3 ks) Skladom (3 ks)
VARIANT
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do
20.10.2021 20.10.2021 20.10.2021 20.10.2021 20.10.2021 20.10.2021 20.10.2021 20.10.2021 20.10.2021
Jednotková cena 1,61 € / 100 g 1,61 € / 100 g 1,61 € / 100 g 1,61 € / 100 g 1,61 € / 100 g 1,61 € / 100 g 1,61 € / 100 g 1,61 € / 100 g 1,61 € / 100 g
2,41 €
2,01 € bez DPH
   
Kód tovaru DF-263 DF-386 DF-198 DF-442 DF-119 DF-738 DF-827 DF-118 DF-740 Zvoľte variant
Značka Dovit
Kategória Návnady a nástrahy
Záruka 2 roky od dátumu výroby
 

Podstata týchto produktov spočíva v tom, že ponorením návnady do nej, sa vytvorí akási vrstva s bohatou chuťou a arómou. Jeho úlohou je stimulovať a lákať ryby čo najdlhšie a najnapínavejšie.

 DIPY, ktoré ponúkame sú veľmi husté a držia sa pevne na nástrahe. Pomali sa rozpúšťajú a sú účinné aj na rýchlejšie tečúcych vodách. Po kontakte so vzduchom náš DIP sa  rýchlo stuhne a ta získa správnu konzistenciu na povrchu návnady. Po nahodení do vody, postupne uvoľňuje svoje ingrediencie a okolo návnady sa vytvára tzv. aromatizovaný mrak.

 Pri výbere príchutí sme brali do úvahy príchute, ktoré v Maďarsku prevládajú, a tak sme pomohli naším maďarským rybárom zažiť čo najviac zábavy a úspechov. Okrem toho ponúkame jednu alebo dve kuriozity pre vody, kde už tradičné chute sa osvedčili. Preto sa rovnako ako u našich ďalších príchutí neustále rozširuje ponuka príchutí DIP.

 Príchute:
  • korenie – med
  • jahoda
  • cesnak
  • kyselina maslová
  • ananás
  • čučoriedka
  • sladké chili
  • panettone
  • syr
    Tip: Návnadu na háčiku ponoríme do DIP-u a potom necháme pár minút  stvrdnúť. Pred nahodením zase ponoríme do DIP-u. Vďaka tomu sa vytvorí  hrubšia vrstva s lákajúcim efektom.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.